Laureaatschappen


LM CLASSIC LAUREAAT 2024


 De wielertoerist(e) die tijdens het jaar slaagt in de voorwaarden om LM laureaat te worden ontvangt een mooie herinnering. Maak je kaart met de nodige stempels vóór 14 oktober 2024 over aan het secretariaat van de Nationale Commissie voor Recreatieve Sportbeoefening, Rue de Bruxelles 482, 1480 Tubize of via mail naar cyclo@belgiancycling.be.


PROVINCIALE LAUREAATSCHAPPEN


Het is de wielertoerist(e) toegelaten aan meerdere  verschillende organisaties per dag deel te nemen.

Het is de wielertoerist(e) eveneens toegelaten meerdere malen deel te nemen aan dezelfde fiets- of mountainbiketocht.

Voor de laureaatschappen komt echter elke organisatie maar één keer in aanmerking.

PROVINCIAAL LAUREAAT


Is provinciaal Laureaat, de wielertoerist(e) die slaagt in minimaal dertig (30) Oost-Vlaamse organisaties van 1 januari tot 31 december. 

Alle organisaties cyclo of VTT & gravel op onze Oost-Vlaamse kalender tellen mee voor dit laureaatschap.


PROVINCIAAL KIDSLAUREAAT


Is provinciaal Kidslaureaat, de kids (met vergunning) die slagen in minimaal 15 Oost-Vlaamse organisaties van 1 januari tot 31 december. Alle kidsorganisaties op onze Oost-Vlaamse kidskalender tellen mee voor dit laureaatschap maar enkel een deelname in groep komt in aanmerking.

Dit Kidslaureaatschap is voorbehouden voor de jeugd tot 14 jaar. Als men de leeftijd van 15 jaar bereikt, komt men niet meer in aanmerking voor dit laureaatschap.

 

ENAMECUP 2024


De Ename-tochten zijn verspreid over zomer- en winterorganisaties. Welke afstand of formule men heeft gefietst, heeft geen belang. Elke deelnemer krijgt een gratis consumptie op elke Enameorganisatie. Wie voldoet aan de voorwaarden om laureaat te worden ontvangt een naturaprijs.


WOWOW MTB CHALLENGE


Is provinciaal MTB Laureaat, de wielertoerist(e) die slaagt in minimaal vijftien (15) Oost-Vlaamse WOWOW organisaties van 1 januari tot 31 december. 

Alle VTT & gravel organisaties op de Oost-Vlaamse WOWOW kalender tellen mee voor dit laureaatschap.